Last van een rommelzolder?

Lijkt jouw communicatiestroom soms op een rommelzolder? Schiet het er steeds weer bij in om die nieuwe webpagina te schrijven of een blogartikel te publiceren? Het lijkt soms wel of er nooit een einde aan komt. Maar er is een oplossing: webredactie. Ofwel, besteed dit soort klussen uit.

Webredactie geeft rust & overzicht

Sluit een abonnement voor webredactie af zodat je communicatiestroom altijd georganiseerd is. Zo is je website altijd up-to-date en lezen je blogartikelen als een zonnetje. Bovendien heb je overzicht en weet je zeker dat het tijdig gebeurt.

Waar kun je nog meer aan denken?

Nieuwe cursusdata op je website bijvoorbeeld en die dan ook meteen verwerkt in een nieuwsbrief aan je cursisten. Of je whitepaper geredigeerd zodat die meteen op LinkedIn geplaatst kan worden. En wat dacht je van een landingspagina die naadloos aansluit bij je Google-campagne?

Hoe werkt webredactie

Je sluit al een abonnement af vanaf €300 per maand. Ik richt een contentkalender voor je in zodat je inzicht hebt op wat we wanneer en op welke kanalen plaatsen. En ik trek tijdig aan de bel voor input zodat alles op tijd verwerkt kan worden.

Redenen om webredactie in te zetten

  • Je kunt je bezighouden met zaken waar je veel liever je tijd aan besteedt.

  • Je communicatiekanalen zijn altijd up-to-date.

  • Je hebt overzicht en kunt ook je team snel informeren over de status.

  • Je bent consistent in je uitingen en regelmatig ‘in beeld’.

  • Je hebt controle en houdt ruimte voor ad-hoc communicatie.

Ik wil een abonnement afsluiten

Wat zeggen klanten over mij

Je bent pas echt goed als iemand anders het zegt. Toch?

“Alles wat echt goed is lijkt simpel. Petra heeft ons perfect geholpen met onze website. Ze vraagt en vraagt tot ze weet wat je nou echt wilt vertellen en welke structuur daarbij past. En de teksten die vervolgens uit haar pen vloeien zijn in één keer goed. Dan denk je bijna: is dit nou alles? Maar het is het meesterschap van de zen-monnik die jaren en jaren mediteert en traint, om uiteindelijk in één korte klap met zijn blote hand een steen te kunnen splijten.”

Otto Reuchlin | Peer Accountants

“Mijn bedrijf bestond 15 jaar en dat wilde ik graag vieren. Omdat het grote feest dat ik in gedachten had helaas niet mogelijk was, kwam ik op een ander idee waarvoor ik Petra hard nodig had. Ik wilde een aantal van mijn klanten vragen wat ik voor ze betekend heb in deze afgelopen 15 jaar. Petra heeft mijn klanten geïnterviewd en naar aanleiding daarvan een aantal mooie reviews geschreven. Ze heeft in de juiste woorden geschreven wat mijn klanten haar vertelden  en mooie quotes en korte pakkende zinnen gebruikt. Echt een goeie manier om te horen wat je klanten nu echt van je vinden. Petra dank je wel, ik ben er echt heel blij mee.”

Monique Kabboord | Administratievezaken.nl

“Als websitemaker droom je van een tekstpartner als Petra. Zij kan de lead nemen bij de eerste gedachtevorming en werkt dat uit in uitstekend werkbare teksten. Daarbij spart ze regelmatig over de look & feel en de flow van de website en als ze haar teksten aanlevert, overtreffen die de eisen die door die specifieke website worden gesteld.”

Anton Theunissen | Ant Communications