Webteksten

Jij kent je bedrijf het beste. Waarom zou je dan nog een tekstschrijver inhuren om je webteksten te schrijven?

Lees meer

Landingspagina’s

Een landingspagina op je website sluit naadloos aan op je online advertentie. Zo stuur je je bezoeker direct naar de informatie waarin hij geïnteresseerd is.

Lees meer

Tekstredactie

Foutloos geschreven tekst. Overzichtelijke webteksten. Korte zinnen in begrijpelijk Nederlands. Het loont.

Lees meer

Blogartikelen

Door te bloggen laat je zien dat je boven de massa wilt uitsteken. Het heeft een grote toegevoegde waarde en kan zo maar nieuwe business opleveren.

Lees meer

SEO teksten

SEO-teksten gaan over begrijpelijk en logisch geschreven teksten voor mens en machine. En vooral gericht op het zoekgedrag van je doelgroep.

Lees meer

Digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrieven zijn ontzettend lucratief om je klanten, lezers, gebruikers of publiek te bereiken. Bovendien bepaal jij de vorm en ben je niet afhankelijk van sociale media.

Lees meer

Reviews & testimonials

Een testimonial geeft goed weer hoe de kwaliteit van je dienstverlening wordt ervaren, welke problemen je kunt oplossen of wat voor waardevolle inzichten klanten opdoen. En het is hele goede PR!

Lees meer

LinkedIn samenvatting

Op LinkedIn wil je jezelf aansprekend en in normale mensentaal presenteren. Over wat je oplost en waarom mensen juist voor jou moeten kiezen. Het geeft je een gezicht en het onderscheid je van de massa.

Lees meer

Flyers & brochureteksten

Misschien lijkt het ouderwets, maar juist in het tijdperk dat we zowat alles online ervaren, val je extra op met flyers en brochures. Ze geven je letterlijk een fysieke beleving.

Lees meer

Keertje koffiedrinken?

Ik help graag bedrijven die ik bewonder en vind het leuk om ondernemers te ondersteunen op hun weg naar succes.

Neem contact op