Branding

Slechte branding zorgt voor bad business. Je imago wordt negatief ervaren, puur omdat jouw merk verkeerd wordt ervaren. Met goede branding voorkom je dat.

Lees meer

Website-analyse

Soms is een opfrisbeurt niet genoeg en verdient je website een grondige analyse. Naast de tekst check ik je branding, gebruikersvriendelijkheid, snelheid en vindbaarheid.

Lees meer

Animatievideo

Wist je dat animatievideo’s heel geschikt zijn om een product of dienst toe te lichten? Denk bijvoorbeeld aan een uitlegvideo of antwoorden op veel gestelde vragen.

Lees meer

Webredactie

Geef je communicatiestroom uit handen. Zo heb je overzicht, weet je zeker dat het tijdig gebeurt en hoef je je nergens druk over te maken. Bijvoorbeeld dat je website altijd up-to-date is en je blogartikelen lezen als een zonnetje.

Lees meer

Content designer

Ik schrijf graag, maar soms is tekst niet het beste. Als content designer zet ik een stap terug en stel ik de vraag: Wat is de beste manier om je doelgroep te bereiken?

Lees meer

Sociale mediastrategie

Veel bedrijven doen wel wat op sociale media, maar hebben geen duidelijke strategie. Ze posten af en toe wat, maar wat, wanneer en wie ze willen bereiken, weten ze niet altijd. Dat is zonde.

Lees meer

Keertje koffiedrinken?

Ik help graag bedrijven die ik bewonder en vind het leuk om ondernemers te ondersteunen op hun weg naar succes.

Neem contact op