Petra van Bohemen_content design

Content design: Wat werkt het beste voor je doelgroep?

Ik schrijf veel en graag. Bijvoorbeeld voor websites, blogartikelen of teksten voor je nieuwsbrief. Hier vind je een overzicht van de zakelijke teksten die ik het meest schrijf.

Maar soms is tekst niet het beste.

Als content designer zet ik een stap terug en stel ik de vraag: Wat is de beste manier om de doelgroep te bereiken? Misschien is een video, foto, illustratie of infographic veel effectiever. Ik kijk dus altijd naar welke content het beste bij je doelen aansluit en heb een groot netwerk aan specialisten die we kunnen inschakelen.

Wat zeggen klanten over mij

Je bent pas echt goed als iemand anders het zegt. Toch?

“Petra heeft alle teksten van mijn website geschreven, de indeling verbeterd en geadviseerd over SEO bij nieuwe teksten. Ik krijg daar zeer regelmatig complimenten over. Verder schrijft ze al 2 jaar mijn blogs. Ik stuur haar grofweg mijn ideeën over een onderwerp en zij maakt er iets moois van dat ik direct op mijn site en op mijn socialemedia-kanalen kan plaatsen. Op deze manier werken we al een tijdje samen en ik ben daar supertevreden over.”

Anne-Marie Boogaarts | Funural Quest

“De afgelopen jaren heb je meerdere getuigenissen geredigeerd, waarbij mijn klanten stuk voor stuk blij en goedkeurend reageerden:

“Zo bedoelde ik het precies te zeggen. Dat heb ik toch zelf geschreven? Wat handig om die alinea’s om te gooien en met het eind te beginnen.”

Mijn conclusie uit meerdere malen samenwerken met jou is win-win-win.”

Margriet Taams | Fit For Thought Denkadvisering BV

“Als websitemaker droom je van een tekstpartner als Petra. Zij kan de lead nemen bij de eerste gedachtevorming en werkt dat uit in uitstekend werkbare teksten. Daarbij spart ze regelmatig over de look & feel en de flow van de website en als ze haar teksten aanlevert, overtreffen die de eisen die door die specifieke website worden gesteld.”

Anton Theunissen | Ant Communications