Petra van Bohemen_flyer laten maken

Drukwerk prikkelt al je zintuigen

Waarom zou je flyers of brochures laten maken. Digitaal is toch veel makkelijker? Ja inderdaad. Digitale middelen zijn ideaal en overal. Een Google-advertentie, blog, website, video op sociale media, een reclamebanner op YouTube. Ik noem er een paar maar ik kan eindeloos doorgaan.

Maar tussen al dat online geweld is het een hele kunst om in het vizier van je doelgroep te komen.

Misschien lijkt het ouderwets, maar ook in het tijdperk dat we zowat alles online ervaren, blijven we van drukwerk houden. Sterker nog, je valt juist extra op omdat veel bedrijven alleen nog maar voor online communicatiemiddelen kiezen.

Flyers of brochures zijn dus ideaal om naast je website of webshop in te zetten. Daarbij is drukwerk tastbaar waardoor het alle zintuigen prikkelt. Ze geven je letterlijk een fysieke beleving. Je voelt het reliëf en het glanzende papier. Kan bladeren, vouwen en scheuren. En ook kun je zelfs een geur toevoegen. Hoe bijzonder is dat!

Met een opvallende flyer bereik je een grote groep mensen. Of je nu een evenement wil promoten of een aanbieding onder de aandacht wil brengen. En een brochure is perfect om achter te laten na een meeting of congres. Iets tastbaars mee naar huis nemen vinden we fijn.

Wil je flyer en brochureteksten laten schrijven dan help ik je daar graag mee. Ik zorg voor een heldere en overtuigende boodschap en een aansprekende tekst en ik denk met je mee over de lay-out. Want die moet natuurlijk aansluiten op je huisstijl en logo.

Vervolgens breng ik je in contact met een grafisch vormgever en een drukwerkspecialist. Zo vind je alles onder 1 dak en heb je in no time je drukwerk in huis.

Wat zeggen klanten over mij

Je bent pas echt goed als iemand anders het zegt. Toch?

“Alles wat echt goed is lijkt simpel. Petra heeft ons perfect geholpen met onze website. Ze vraagt en vraagt tot ze weet wat je nou echt wilt vertellen en welke structuur daarbij past. En de teksten die vervolgens uit haar pen vloeien zijn in één keer goed. Dan denk je bijna: is dit nou alles? Maar het is het meesterschap van de zen-monnik die jaren en jaren mediteert en traint, om uiteindelijk in één korte klap met zijn blote hand een steen te kunnen splijten.”

Otto Reuchlin | Peer Accountants

De afgelopen jaren heb je meerdere getuigenissen geredigeerd, waarbij mijn klanten stuk voor stuk blij en goedkeurend reageerden. “Zo bedoelde ik het precies te zeggen”. “Dat heb ik toch zelf geschreven?” “Wat handig om die alinea’s om te gooien en met het eind te beginnen”.

Mijn conclusie uit meerdere malen samenwerken met jou is win-win-win.

Margriet Taams | Fit For Thought Denkadvisering BV

“Als websitemaker droom je van een tekstpartner als Petra. Zij kan de lead nemen bij de eerste gedachtevorming en werkt dat uit in uitstekend werkbare teksten. Daarbij spart ze regelmatig over de look & feel en de flow van de website en als ze haar teksten aanlevert, overtreffen die de eisen die door die specifieke website worden gesteld.”

Anton Theunissen | Ant Communications