Petra van Bohemen_LinkedIn bio

Je LinkedIn samenvatting gaat over wat jou typeert

LinkedIn is een superhandig en doeltreffend kanaal. Veel ondernemers hebben een profiel en gebruiken het als een extra kanaal om zichzelf op te presenteren en profileren.

Want mensen checken elkaar voortdurend op LinkedIn. We doen namelijk allemaal zaken met mensen en willen weten met wie we te maken hebben.

Nu heeft LinkedIn veel onderdelen die je alleen beperkt kunt invullen. Alleen het blokje ‘Info’ biedt ruimte voor een eigen verhaal. Juist hier heb je de vrijheid om jezelf aansprekend te presenteren in normale mensentaal. Over wat je oplost en waarom mensen juist voor jou moeten kiezen. Het geeft je een gezicht en onderscheid je van de massa.

Kortom, op deze plek hoort een goede samenvatting.

Het is eeuwig zonde om hier alleen algemeenheden te noemen of vakjargon, wat je eerder voor werk hebt gedaan, of nog erger, het helemaal leeg te laten.

Maar ja, misschien lukt het je gewoon niet om wat fatsoenlijks op papier te zetten.

Ik los het voor je op en schrijf jouw samenvatting in no-time. Ik stel je een paar vragen en zorg voor een vlotte en aansprekende tekst waarin jouw kwaliteiten en je persoonlijkheid eruit springen. Voor € 100 excl. btw ben je klaar. Klik op onderstaande knop en maak een afspraak.

Wat zeggen klanten over mij

Je bent pas echt goed als iemand anders het zegt. Toch?

“Petra heeft alle teksten van mijn website geschreven, de indeling verbeterd en geadviseerd over SEO bij nieuwe teksten. Ik krijg daar zeer regelmatig complimenten over. Verder schrijft ze al 2 jaar mijn blogs. Ik stuur haar grofweg mijn ideeën over een onderwerp en zij maakt er iets moois van dat ik direct op mijn site en op mijn socialemedia-kanalen kan plaatsen. Op deze manier werken we al een tijdje samen en ik ben daar supertevreden over.”

Anne-Marie Boogaarts | Funural Quest

“De afgelopen jaren heb je meerdere getuigenissen geredigeerd, waarbij mijn klanten stuk voor stuk blij en goedkeurend reageerden:

“Zo bedoelde ik het precies te zeggen. Dat heb ik toch zelf geschreven? Wat handig om die alinea’s om te gooien en met het eind te beginnen.”

Mijn conclusie uit meerdere malen samenwerken met jou is win-win-win.”

Margriet Taams | Fit For Thought Denkadvisering BV

“Als websitemaker droom je van een tekstpartner als Petra. Zij kan de lead nemen bij de eerste gedachtevorming en werkt dat uit in uitstekend werkbare teksten. Daarbij spart ze regelmatig over de look & feel en de flow van de website en als ze haar teksten aanlevert, overtreffen die de eisen die door die specifieke website worden gesteld.”

Anton Theunissen | Ant Communications