LinkedIn samenvatting

Je LinkedIn samenvatting gaat over wat jou typeert

LinkedIn is een superhandig en doeltreffend kanaal. Veel ondernemers hebben een profiel en gebruiken het als een extra kanaal om zichzelf op te presenteren en profileren.

Want mensen checken elkaar voortdurend op LinkedIn. We doen namelijk allemaal zaken met mensen en willen weten met wie we te maken hebben.

Nu heeft LinkedIn veel onderdelen die je alleen beperkt kunt invullen. Alleen het blokje ‘Info’ biedt ruimte voor een eigen verhaal. Juist hier heb je de vrijheid om jezelf aansprekend te presenteren in normale mensentaal. Over wat je oplost en waarom mensen juist voor jou moeten kiezen. Het geeft je een gezicht en onderscheid je van de massa.

Kortom, op deze plek hoort een goede samenvatting.

Het is eeuwig zonde om hier alleen algemeenheden te noemen of vakjargon, wat je eerder voor werk hebt gedaan, of nog erger, het helemaal leeg te laten.

Maar ja, misschien lukt het je gewoon niet om wat fatsoenlijks op papier te zetten.

Ik los het voor je op en schrijf jouw samenvatting in no-time. Ik stel je een paar vragen zorg ik voor een vlotte en aansprekende tekst waarin jouw kwaliteiten en je persoonlijkheid eruit springen. Voor € 85 excl. btw ben je klaar. Klik op onderstaande knop en maak een afspraak.

Ja ik wil een sprankelende LinkedIn samenvatting

Wat zeggen klanten over mij

Je bent pas echt goed als iemand anders het zegt. Toch?

“Alles wat echt goed is lijkt simpel. Petra heeft ons perfect geholpen met onze website. Ze vraagt en vraagt tot ze weet wat je nou echt wilt vertellen en welke structuur daarbij past. En de teksten die vervolgens uit haar pen vloeien zijn in één keer goed. Dan denk je bijna: is dit nou alles? Maar het is het meesterschap van de zen-monnik die jaren en jaren mediteert en traint, om uiteindelijk in één korte klap met zijn blote hand een steen te kunnen splijten.”

Otto Reuchlin | Peer Accountants

“Je hebt mijn teksten gedegen bekeken, je verdiept in mijn vakgebied en hele kritische vragen gesteld. Dat vond ik toen best pittig, maar die manier van werken heeft teksten opgeleverd waarmee ik na één correctieronde met wat kleine aanpassingen, helemaal tevreden was. Dat vind ik knap gedaan.”

Merel Nip | Organizing Education

“Als websitemaker droom je van een tekstpartner als Petra. Zij kan de lead nemen bij de eerste gedachtevorming en werkt dat uit in uitstekend werkbare teksten. Daarbij spart ze regelmatig over de look & feel en de flow van de website en als ze haar teksten aanlevert, overtreffen die de eisen die door die specifieke website worden gesteld.”

Anton Theunissen | Ant Communications