Ik ben Petra van Bohemen. Copywriter & brandingspecialist voor het mkb sinds 2012. Zie mij als een communicatiebureau met een grote liefde voor tekstschrijven én merken bouwen.
Ik help graag bedrijven die ik bewonder en vind het leuk om ondernemers te ondersteunen op hun weg naar succes. Want het vraagt lef, intelligentie en toewijding om te ondernemen.

Ik ben je raadgever, criticus, spion, vertrouweling, bemiddelaar en allesweter. Tenminste, als het over communicatie en branding gaat. 😀

Ik werk het liefste samen met betrokken en positieve mensen die enthousiast zijn over wat ze doen. Ik vind het leuk om me te verdiepen in de wereld waarin mijn klanten opereren. Zo ontdek ik andere zienswijzen en leer ik van succesvolle organisaties.

Sowieso wil ik altijd nieuwe dingen leren. Het geeft me energie.

Ik hou van werk waarvoor creativiteit nodig is. Een goede oplossing kan de 1e gedachte zijn, maar een geweldige oplossing vraagt bloed, zweet en tranen. Daarom vind ik het altijd weer leuk om ingewikkelde zaken te vertalen in een taal die de lezer begrijpt.

Wil je een keer sparren of gewoon eens koffiedrinken?

Mijn partners

Bij complexere opdrachten werk ik vaak samen met experts. Gelukkig heb ik een groot netwerk waaruit ik kan putten zoals SEO-specialisten, websitemakers, videografen, fotografen, grafisch vormgevers, drukkers, business coaches en CRM-specialisten.

Petra van Bohemen_Over mij

Keertje koffiedrinken?

Ik help graag bedrijven die ik bewonder en vind het leuk om ondernemers te ondersteunen op hun weg naar succes.