Een sociale mediastrategie = noodzaak

Weet jij op welke kanalen jouw klanten het liefste zitten? Waar vinden ze inspiratie en informatie? Is dat op LinkedIn of toch Instagram of allebei? En met wat voor soort berichten kun je ze verleiden?

Veel bedrijven doen wel wat op sociale media, maar hebben eigenlijk geen duidelijke strategie. Ze posten af en toe wat, maar wat, wanneer en wie ze willen bereiken, weten ze niet altijd. Of ze gunnen zich geen tijd om daarover na te denken. En wie in het bedrijf moet die berichten dan maken en plaatsen?

Met een heldere sociale mediastrategie zijn deze struikelblokken verleden tijd. Ik zorg dat je regelmatig zichtbaar bent op je sociale mediakanalen. (LinkedIn, Facebook of Instagram) Uiteraard met kwalitatieve content.
Samen bespreken we wat je doelen zijn en welke onderwerpen daarbij passen en bepalen welke kanalen het beste bij je passen. Vervolgens maak ik een planning en verdelen we de taken. Want het moet goed passen en voor jou en mij werkbaar zijn.

Ja dit wil ik

Wat zeggen klanten over mij

Je bent pas echt goed als iemand anders het zegt. Toch?

“Alles wat echt goed is lijkt simpel. Petra heeft ons perfect geholpen met onze website. Ze vraagt en vraagt tot ze weet wat je nou echt wilt vertellen en welke structuur daarbij past. En de teksten die vervolgens uit haar pen vloeien zijn in één keer goed. Dan denk je bijna: is dit nou alles? Maar het is het meesterschap van de zen-monnik die jaren en jaren mediteert en traint, om uiteindelijk in één korte klap met zijn blote hand een steen te kunnen splijten.”

Otto Reuchlin | Peer Accountants

“Mijn bedrijf bestond 15 jaar en dat wilde ik graag vieren. Omdat het grote feest dat ik in gedachten had helaas niet mogelijk was, kwam ik op een ander idee waarvoor ik Petra hard nodig had. Ik wilde een aantal van mijn klanten vragen wat ik voor ze betekend heb in deze afgelopen 15 jaar. Petra heeft mijn klanten geïnterviewd en naar aanleiding daarvan een aantal mooie reviews geschreven. Ze heeft in de juiste woorden geschreven wat mijn klanten haar vertelden  en mooie quotes en korte pakkende zinnen gebruikt. Echt een goeie manier om te horen wat je klanten nu echt van je vinden. Petra dank je wel, ik ben er echt heel blij mee.”

Monique Kabboord | Administratievezaken.nl

“Als websitemaker droom je van een tekstpartner als Petra. Zij kan de lead nemen bij de eerste gedachtevorming en werkt dat uit in uitstekend werkbare teksten. Daarbij spart ze regelmatig over de look & feel en de flow van de website en als ze haar teksten aanlevert, overtreffen die de eisen die door die specifieke website worden gesteld.”

Anton Theunissen | Ant Communications